Hjälp med bokföring och redovisning!

Vill du komma in med en pärm med kvitton och räkningar varje månad? Eller har du koll på verksamheten löpande och tycker att det räcker med en gång i kvartalet? Vi möter dig på det sätt du vill jobba och anpassar oss till det.

Bokföring, betalningar, fakturering, bokslut, deklarationer…

Självklart ska du ha koll på ditt företags ekonomi! Det betyder inte att du behöver göra allt själv. Gör de delar som du själv vill och överlåt åt oss att göra resten. Vi har programvaror för att samarbeta i samma system.  Eller så gör vi hela jobbet och håller dig löpande informerad om hur det går och beslut som du behöver ta. Vi hanterar alla företagsformer och alla förekommande ekonomiuppgifter på mindre företag. Därutöver får du tips och råd om saker som kan förbättras eller som måste åtgärdas av annat skäl.

Löner och personalhantering

Om ditt företag har växt och du har börjat anställa medarbetare, så finns det mycket att tänka på! Och många gropar att falla i… Det finns lagar som gäller i alla situationer och det finns lagar som är dispositiva, dvs förhandlingsbara. Till det finns det avtal som ska följas och förvånande mycket statistik som ska lämnas. Ta hjälp av vår lönekonsult så blir lönerna rätt och dina medarbetare glada och trygga.